4 Mart 2014 Salı

Ne Diyosuun Bölüm 3 Full

Ne Diyosuun Bölüm 3 Full


Ali Kemal’in sürpriz evlilik teklifi ile hastanelik olan Cansu’yu Ne Diyosuun yeni bölümde sağlığını tehdit eden bambaşka sorunlar bekliyor. Cansu’nun hastanede kalması gerekmektedir. Sebebi ise teşhisin henü konmamış olmasıdır. Ne Diyosuun 3. bölümde hastalıkta sağlıkta yanında olmak isteyen Ali Kemal, Cansu’nun yanından ayrılmayacaktır. Ne Diyosuun yeni bölümde ikilinin bu durumu ilişkilerini son derece pozitif yönde etkiler. İlişkilerine ikinci bir şans verme fikri NE DİYOSUUN 3. bölümde artık Cansu’ya da uzak gelmemektedir.


Binnur ve Derman, Cansu’nun hastalığından korkar ve Ne Diyosuun yeni bölümde aynı duruma düşebilecekleri ihtimaliyle chek-up’a giderler. Her ödemesini erteleyen Derman ise, hastane faturaları ve tedarikçilerle yine başını Ne Diyosuun 3. bölümde derde sokar.


Yeni bölümde aşk hayatı gelişmeleri Binnur’u beklemektedir. Ne Diyosuun 3. bölümde büyük bir gelişme yaşanacak ve Ali Kemal ile yeniden yakınlaşan Cansu, ‘ideal erkek’ Bulut’u, Ne Diyosuun 3. bölümde Binnur’la tanıştırmayı teklif eder. Bulut’un fotoğraflarını inceleyen ve kendisinden çok hoşlanan Binnur, Ne Diyosuun yeni bölümde Bulut’la tanışmakta acele edecek ve bu sabırsızlığı herkesi bir karmaşanın içine çekecektir.




http://www.birfilmindir.org/ne-diyosuun-bolum-3-full.html
Ne Diyosuun Bölüm 3 Full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder