2 Mart 2014 Pazar

Arka Sokaklar Bölüm 319 Full indir

Arka Sokaklar Bölüm 319 Full indir


Arka Sokaklar son bölümde herkes cezaevinin kapısının önündeydi. Ayla bu durumu kaldıramadı. İlaçlarla sakinleştirilip, uyutulmaktaydı. Abdülmalik Asfa, Rıza’nın hapse girmesinden mutluydu ancak, işler kolaylaşmamıştı. Fazlı ve Zekeriya, polisin elindeydi. Fazlı ve Zekeriya’nın serbest bırakılması için Soydan’a baskı yaptı. Arka Sokaklar 319. bölümde Rıza’nın yokluğunda, ekibi toparlamak Arif Müdür’e düştü.


Hüsnü’nün maaşının üçte biri açığa alındığı için kesildi. Suat ile, çocuklara hissettirmeden tasarrufa gitmek lazım diye dertleştiler. Bu konuşmaları Zeliha ve Metin duydu. Metin kimseye belli etmeden bir kafede çalışmaya başladı.


Arka Sokaklar 319. bölümde Soydan gerekli yerlere talimatlarını verdi ve nezarette tutulan Zekeriya ile Fazlı, bir şekilde serbest bırakıldı. Fatma’yı da çocuk şubeden almayı başardılar. Fatma’yı, Fazlı ile birlikte Abdülmalik’in rezidansındaki diğer daireye yerleştirdiler. Fazlı, Fatma’ya zorla sahip olmaya kalkınca kız intihar etti. Soydan, bir işe girdi ancak sürekli ceset temizliyoruz diye Abdülmalik’e yüklendi. Abdülmalik Asfa durumu kökten çözdü. Fazlı’yı kendi eliyle öldürdü. Zekeriya da ortadan kaldırıldı. Suriye sınırındakiler hemen gelsin talimatını verdi. Yani Cevher ve Aziz… Cevher, İstanbul’a geri dönecekti.

Rıza hapishanede zor günler yaşamaktaydı. Arka Sokaklar 319. bölümde gerek mahkumlar, gerekse gardiyanlar kendisine kötü davranmaktaydı. Rıza sürekli dik durmaya çalıştı.



http://www.birfilmindir.org/arka-sokaklar-bolum-319-full-indir.html
Arka Sokaklar Bölüm 319 Full indir indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder